1. Kas näole hakkab tekkima vistriku sarnane punn? Pane sellele natukene hambapastat, nii on sul päris suur võimalus vältida punni suureks ja vastikuks muutumist
  2. Sääsepunnid sügelevad vastikult, kuid spetsiaalset geeli ei ole käepärast? Geeli asemel võib edukalt määrida peale ka hambapastat.
  3. Kindlasti olete kuulnud, et ujumisprillide uduseks minemiste vastu aitab nende süljega hõõrumine. Sama toime on ka hambapastal.
  4. Hambapastaga saab väga edukalt hõbedalt oksiidi kihti hõõruda. See nipp toimib ka paljude teiste metallide puhul, mida ohustab oksiidikihi tekkimine.
  5. Hambapasta on suureks abimeheks seintelt ja muudelt pindadelt kriidijoonte eemaldamisel. Eriti vajalik nipp, kui majas on väikesed lapsed.
  6. Uutel jalanõudel on ilusad valged kummist servad, kuid need muutuvad üsna kiiresti tuhmideks ja koledateks. Proovi neid hambapastaga hõõruda ja puhastada.
  7. Hambapasta aitab teid ka siis, kui teid häirivad tumedad randid kohvi- ja teetassidel. Nende eemaldamine ei ole hambapastale mingi probleem.
  8. Kätel on tugev ebameeldiv lõhn, mis ei tule maha ka seebiga korralikult pestes? Proovi neid pesta hambapastaga, ilmselt te üllatute, kui hästi see mõjub.
  9. Kui teie nahast jalanõudele on pika kasutamise järel tekkinud kriimud ja kraapsud, siis proovige neid hõõruda pehme riidelapi ning hambapastaga.
  10. Eelnev nipp kraapsude eemaldamiseks kehtib ka CD ja DVD plaatide puhul, mis on natukene kannatada saanud.
Lausa üllatav, kui palju võib hambapastaga tegelikult ära teha. Kui ka sina tead mõnda kasulikke või huvitavat nippi mida hambapastaga teha, siis anna sellest ka teistele teada.