Medvedev olevat Browderi sõnul sellise märkuse teinud mitteametlikul kohtumisel välisriikide meedia esindajatega. Browderile rääkisid sellest neli kohtumisel osalenud ajakirjanikku ning kõik nad on veendunud, et Venemaa peaministri sõnad kõlasid ähvardusena. „Ja see on riik, mis tapab inimesi piiri taga,“ rõhutas Browder Lenta.ru vahendusel. „Nad on selleks võimelised. Ja kui peaminister ähvardab mind Davosis, siis jah, see teeb mind rahutuks.“

Medvedev on Magnitski surma viimasel ajal kommenteerinud kahel korral Bloombergile ja CNN-ile. Medvedev rõhutas, et kadunu ei olnud mitte tõeotsija, vaid palgatöötaja, kes tegutses tööandja huvides.

Browder esineb sageli terava kriitikaga Vene võimude aadressil, süüdistades neid korruptsioonis. Investori kinnitusel osutus tema fondi tegevus Venemaal lõpetatuks maksudest kõrvalehoidmise valesüüdistuste tõttu, samal ajal kui ametnikud ise kõrvaldasid Hermitage Capitali makstud raha. Magnitski toetajate arvates suri Magnitski just selle tõttu, et ta paljastas selle kuritegeliku skeemi.

Medvedev ütles oma viimastes sõnavõttudes, et kahetseb Magnitski surma, aga rõhutas seejuures, et mõned kodanikud kasutavad teda oma kasuahnetes huvides.