"Eestlased on oma margi maha teinud. Neid ei saagi enam armastada. Nad röövivad, varastavad, petavad. Laevadel joovad ainult kaasatoodud alkoholi. Usun ka, et Soomes baarides nad joovad oma taskus kaasa võetut. See ongi see põhjus, miks eestlasi sinna ei oodata. Oleme ju ka viimasel ajal lugenud pidevalt kaklusi eestlastega. Kes omanik võtaks rõõmuga sisse sellist klienti? Usun, et ei keegi."

---

"Tean mitut juhtumit, kus Eesti passi näitamisel suletakse mitmed uksed. Põhjus: eestlane. Selleks ei pea olema normaalne/ebanormaalne. Eestlased on Soomes alati kaotajad, uskuge või mitte. Olen kohtus olnud tunnistajana. Hämmastav, kui kohtunik ütles, et meil ei ole siin midagi arutada: virolaiset on süüdi! Seljatagust rassismi on ääretult palju!"

---

"Soomlased on alati omade poolt ja ka kohtus võitjapooleks kindlasti soomlane. Eestlased peaksid ka lõpuks enda alandamise ja siin soomlastega alandlikult nende keeles rääkimise ära lõpetama. "Põdrad" tunnevad ennast tõelise härrasrahvana ja igal pool peab nendega soome keeles rääkima. Muide, kord Tallinna vanalinna baari ukse ees laiutas suur paks venelasest turva, kes minu ees olevaid eestlasi sisse ei lasknud. Kui ütlesin talle puhtas vene keeles, et kuule, ma lähen joon nüüd mõned õlled, siis lasi kohe sisse."

---

"Nii on igal pool euroopas ja siin ei ole midagi imeliku. Tulebki eelistada omasid. Välisriigid on tegelikult rohkem huvitatud ekspertidest, kes on mingil alal paremad või erilisemad, kui kohalikud. Osad riigid annavad sellistele vahel ka päris head maksusoodustust. Seda nimetatakse ajude impordiks."

---

"Selline käitumine mistahes klubi, firma vms. poolt ei ole aktsepteeritav. Ning teised samast rahvusest isikud on veel õnnelikud, et kedagi nende rahvusest kiusatakse rahvuse alusel! Täiesti usukumatu! Tahaks teie vingumist siis kuulda kui teid poes keeldutakse teenindamast vms. Ega vanasõna peab paika: eestlase lemmiksöök on teine eestlane."

---

"Diskrimineerimine on see igaljuhul! Politsei oleks pidanud kutsuma. Soovitan võtta sellised juhtumid alati videosse, siis on selgelt näha, kes mida ütles. See, et eestlased joovad, ei ole määrav. Piiratakse ju varsti restoranide lahtiolek aegugi. Milleks? Selleks, et paljud käivad väljas õlut joomas ja tagasi tulles ei osteta enam baarist midagi. Iga teenindaja teab seda ja püüab viha välja valada emotsioonide ajel. Selliste koht ei ole tõesti ravintolas!"

---

"Mis siin imestada, küllap on eestlased seal enne korduvalt halvasti käitunud. Meil töötavad eestlased, kusjuures tüdrukud, joovad ennast enne kõrtsi minekut Eestist toodud alkoholist täis. Ise on rääkinud, et lähevad välja suitsetama, kuid ei lasta enam baari sisse tagasi, sest liiga purjus. Vastu hommikut jõutakse koju varastatud jalgratastega. Juuakse argipäevadel ja nädalalõppudel. Poodidest varastatakse. Enamus siinolevatest abielus eestlastest elab kaksikelu. Igat sorti mustad räägivad korralikku soome keelt, väheseid sõnu, mille enamus eestlasi suudab äraõppida, on ropud. Näited tegelikust elust."