Väidetavalt arvasid mehe kolleegid, et mees magab, kuid lahkudes ei suudetud teda enam äratada ja selgus, et mees on tegelikult surnud.

Eesti Energia pressiesindaja Eliis Vennik tõdes, et ööl vastu laupäeva suri Eesti Energia Vokas toimunud sündmusel vanem meesterahvas. Hetkel ei ole tema sõnul kindlalt teada, kellega oli tegu ning kas mees oli ettevõtte töötaja või mitte.

Ida prefektuuri pressiesindaja kinnitas Delfile, et politsei sai väljakutse Vokast laupäeva esimestel tundidel. "Sündmus registreeriti kella 2 ajal," ütles pressiesindaja. "Politseile tuli väljakutse, et Vokas on leitud vägivallatunnusteta mehe surnukeha."

Politseile ei ole teada mehe isik ega täpne vanus, kuid surnu oli umbes 50-ndates aastates mees. Kohalekutsutud kiirabi konstateeris mehe surma ja surnukeha saadeti surma põhjuste selgitamiseks ekspertiisi.

Eesti Energial on tavaks tähistada kõigi töötajatega jaanuaris uue aasta saabumist. Tänavu peeti pidu kahes kohas - Tallinna Lennusadama angaarides ja Vokas. Ida-Virumaale kaheksasaja elanikuga Voka asulasse püstitati pooleteise tuhande Eesti Energia töötaja jaoks spetsiaalne peokompleks.