Videolt on näha, kuidas suursaadik Menha Mahrous Bakhoum sõimab politseinikke ja seejärel annab ühele neist kõrvakiilu. Diplomaadi sõnul pidi ta hoolimata oma diplomaatilisest puutumatusest politseinike poolt taluma suulist ja füüsilist alandamist, kirjutab RT.

Bakhoum oli lennujaamas koos oma tütrega, kui nende juurde astus naispolitseinik, kes palus suursaadikul saapad ära võtta. Saadik keeldus, mistõttu tekkis naiste vahel sõnelus. Lõpuks otsustas diplomaat võtta appi käed ja andis naispolitseinikule kõrvakiilu, misjärel ta karja meespolitseinike poolt eraldatud ruumi tiriti.

Kähmlus sellega ei lõppenud. Väidetavalt krabas suursaadik protestiks vanemat politseinikku parukast, kirjutab Cyprus Mail.

Küprose välisminister Erato Kozakou Marcoullis on Egiptuse saadiku ees politseinike käitumise pärast ametlikult vabandanud.

"Välisminister avaldab avalikku ja siirast kahetsust ja vabandab suursaadiku kohtlemise pärast, mis ei olnud kooskõlas rahvusvahelise diplomaatilise puutumatusega," ütles Marcoullis oma avalduses.