Ta kirjeldas, et üks tema tuttav, kes oli kella kahest ootel olnud, sisenes Moskva aja järgi alles kell seitse Vene piiritsooni ja kaks tundi hiljem sai ta Ivangorodi ja Narva vahelise silla peale.

"Nad seisavad seal kella seitsmest ja pole isegi Venemaalt välja saanud, kuna see järjekord on nii ebaloogiliselt pikk. Kuna ma ise pidevalt sõidan, siis tean, et kui auto on silla peal, siis maksimum tunniga on sealt võimalik üle saada. Siis on juba kolm tundi läinud," rääkis mees. "Enam ei jõua oodata, lastega pered on kella kahest seisnud Ivangorodi linnas, nad lihtsalt keerasid  otsa ringi, kuna ei saanud isegi Vene piiritsooni sisse. Proovisin Vene poole pealt abi saada, nad ütlesid, et võimatu, kõik seisab. Ivangorodis isegi miilitsapostid reguleerivad seal, et mingit skandaali ei tuleks."

"Sisse- ja väljasõitjate rohkus on tingitud pühadeperioodist," selgitas Ida prefektuuri pressiesindaja Margit Mander Delfile. Kui tavaliselt ületab ööpäevas piiri 60-70 bussi, siis möödunud ööpäeva jooksul ületas piiri 134 bussi.

Narva maanteepiiripunkti juhi Kert Uustalu sõnul on kõik maanteepiiripunkti terminali töökohad täidetud, piiripunkti infrastruktuur lihtsalt ei võimalda rohkem radasid juurde tekitada. Uustalu soovitab järjekordade vältimiseks valida ülesõiduks Luhamaa või Koidu piiripunkt.