Hommikul kella 10 ajal joonest evakueeritud inimesed paigutati alguses seiskunud trammidesse sooja, hiljem võisid nad minna lähedalasuvasse hotelli.

Hiljem teatas aga päästekeskus, et tulekahju ajal kodust eemalolnud majaelanikel palutakse ühendust võtta korteriühistu esimehe Jaan Tammega, kelle telefoninumber on 501 3445.

Õnnetuses kahjusid kannatanud inimestele pakub linnaosavalitsus aga võimalust ajutiseks elamiseks sotsiaalmajutusüksuses.

Kinnisturaamatu andmetel omab vanalinna piiril asuvas Pärnu maantee number 8 majas korterit näiteks tuntud näitleja Maria Avdjuško-Taska ning samuti on endale magusas piirkonnas korteri soetanud ka Grammy auhinna võitnud dirigent Paavo Järvi.

Samuti kuulub majas mitu korterit ja pinda ka Tallinna linnale. Näiteks asub nimetatud majas ka keskerakondlase Evelyn Sepa juhitava sihtasutuse Tallinna Kultuurikatel kontor.

Tallinnas süttis täna hommikupoolikul Pärnu maanteee 8 asuva seitsmekorruselise maja pööning ja katus, päästetöödega seoses oli Pärnu maanteel liiklus takistatud. Sündmuskohal taastati ühistranspordi liiklus kella 12.45 ajal.

Häirekeskus sai teate põlengust Pärnu maantee 8 korrusmajas kell 9:44 kui katusel oli näha leeke ja suitsu. Tegemist on hoonega, kus asuvad mitmed korterid ning poed, kaasa arvatud tuntud mänguasjapood Laste Maailm.

Päästjad jahutasid hoone katust tõstukautolt ja mitu suitsusukelduspaari kustutasid põlengut pööningul. Samuti oli vaja tulekollete avastamiseks avada hoone katust.