"Jõulud veedan ikka Eestis ja omadega," ütles Padar. "Kingid on täiesti olemas, kinkimine on ju iseenesest kena asi. Ise ei oska miskit kingiks tahtagi, ma usun, et kõik on hea, mis sooja südamega kingitakse."

Padar tunnisas, et paaril korral tuleb tal sel aastal isegi jõuluvana teha.

Lõppevale aastale tagasi vaadates ütles Padar, et aasta 2012 oli keeruline aasta ühes kaotuste ja võitudega. "Kaotused on Võru surnuaial, võidud ootavad õhevil kuuse alla pistetud jõulupakke," võttis ta aasta isiklikus elus kokku. "Elu läheb edasi."

Tööalaselt sai Padari sõnul aga palju tehtud ning ta usub, et tulemustega. "Millised need tulemused mustvalgel on, kasvõi näiteks Euroopa Liidu eelarve aastateks 2014–2020, seda saab näha juba uuel aastal," sõnas Euroopa parlamendi saadik.

Palju puid istutatud

Padar istutas lõppeval aastal ka palju puid. "Minu isiklik ökoloogiline jalajälg ehk see, kui palju ma keskkonda reostan lennusõitudega ning palju loodust taastoodan, on tasakaalust väljas," arutles ta. "Loodan, et puude istutamine aitab veidigi kaalukaussi tagasi nihutada."

Kõigile eesti inimestele soovis Padar häid jõule ning ilusat uut aastat. "Osakem hinnata head enda ümber ning silmas pidada, et kõik pole kuld, mis läigib," sõnas ta.