"Tundide ettevalmistamine nii, et need oleks intensiivsed, kaasavad ja õpilasekesksed on alustavale õpetajale ajamahukas, aga teen seda tööd mõnuga." ütles Kosk Delfile.

Vähesest vabast ajast hoolimata ei loobuks gümnaasiumiõpetaja ühestki ainetunnist - sealt saab ta palju rohkem, kui ise anda suudab. "Mind üllatas tõsiselt see, kui head võivad noored inimesed olla ning kui palju rõõmu nendega veedetud aeg võib pakkuda. Peale mu kodu pole minu jaoks soojemat ja südamlikumat paika kui Põltsamaa," rääkis Kosk.

Kosk läbis suvel esimese osa Noored Kooli kaks aastat vältavast koolitusprogrammist ning juba 4. septembri varahommikul istus ta oma klassiruumis ning jälgis suure huviga klassi valguvaid kaheteistkümnenda klassi õpilasi.

"Jõuluajaks on varem täiesti võõras linn ning täiesti võõras kool minu elus oma kindla koha leidnud. Mul on olnud ainult väga üksikuid raskeid hetki, aga väga palju kestvat nalja ja naeru," rääkis Kosk.

Noor õpetaja ütleb, et tahab tulevikus kindlasti haridusega seotud olla, aga pikaajalisi plaane praegu tegema ei kipu. "Hetkel piisab mulle täiesti sellest, et ma tunnen, et olen õige inimene õigel ajal õiges kohas," ütles Kosk.

Agne Kosk on lõpetanud Tallinna Inglise Kolledži kuldmedaliga ja omandanud kõrghariduse Tartu Ülikoolist inglise keele ja kirjanduse erialal.