Alljärgnevalt toome mõned Delfi lugejate endi poolt parimateks hinnatud kommentaarid artiklist "
"


Rock: "Tarva üle hea meel, Cramo ainult tõestab praegu, et Kuusmaa ei olnud probleem. Probleem on nende välismängijad. Nagu kommentaatorid ütlesid, tuleks koduotsa piletid kätte anda, saab veel vana-aasta õhtuks koju pere juurde. Kaua nad sõidavad siin Cramo raha peal, teeks paremat scoutimist leiaks kindlasti paremad mängijad, tõenäoliselt ka odavamad."

Sysla: "Nüüd on selge, et Cramo hädad ei tule treenerist, see punt tuleks lihtsalt korralikult läbi tuulutada!"

Dunn: "Kui välismängijad selgelt ei taha mängida,miks neid mängitatakse?"

Martin: "Cramo kaotusel on jälle nimi - McLeod. Viimasel viiel minutil ei tohi seda meest platsile lasta. Idiootsus idiootsuse otsa ja nii iga mäng. Kaua võib!?"

Janek: "Ma ei saa aru, kuidad saab Kalev/Cramo Rakverele Tarvale kaotada? See on müstika, selles ei ole süüdi peatreener, vaid selles on sūüdi mängijad."

Õlu: "Kui Kuusmaa pani Mäcleo mängu lõppe tuksi keerama kaks minutit enne neljanda veerandi lõppu, siis Varrak pani suisa 4,5 minutit enne lõppu NBA staari sisse. Tulemus seisul -4 Cramole: cramo otsaaut - imelik audi väljavise, pallikaotus, seejärel kahel rünnakul vägistatud möödavisked, seejärel viga rünnakul, seejärel vägistatud möödavise, mille küll keegi kalevlastest ründelauast korviks vormistas. Ilus seeria, kui võita ei taheta."