Lisaks oli linnavalitsuse istungite päevakordades 73 muud küsimust - informatsioonid, linnavalitsuse seisukohad planeeringute kohta jne, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Algava aasta prioriteetidest kõneldes märkis linnapea Edgar Savisaar, et käivitatakse uus programm, mille raames ehitatakse kõigis lasteaedades uued, lasteaedade endi poolt valitud stiilis ja vormis mänguväljakud. Sotsiaalvaldkonnas jätkatakse ka uuel aastal pensionilisa maksmist ja apteegikaup läheb pensionärile odavamaks.

Uuest aastast läheb Tallinn üle kõigile linnaelanikele tasuta ühistranspordile, valmis saab Ülemiste ristmik ning renoveeritakse Tehnika, Soo ja Telliskivi tänav ning Männiku tee.

Linnavalitsuse väitel on kavas renoveerida Ehte Humanitaargümnaasium, Kadrioru Saksa Gümnaasium, Õismäe kool ning alustatakse Merivälja kooli juurdeehitustega ning ehitatakse uus lasteaed Kihnu tänavale.

Spordivaldkonnas alustatakse Tondiraba jäähalli ehitamisega. Valmimas on Pirita Spordikeskuse tervisespordihoone, kus on loodud tingimused ja võimalused tervise-, harrastus- ning võistlusspordiga tegelemiseks. Haaberstisse rajatakse multifunktsionaalne teisaldatav õhkhall.