Kõige kurikuulsam intsident oli seotud alastifotodega, mis Johansson oli endast teinud, et saata need tollasele abikaasale. Fotod pandi aga üles internetti, vahendab BBC News.

„Ma ei oska midagi muud öelda, kui et mul on kahju. Mulle võiks karistuseks määrata, et ma ei tohiks enam kunagi arvutit kasutada ja ma ei hooliks,“ ütles Chaney kohtus.

Johansson, Aguilera ja Mila Kunis nõustusid identiteedikaitsest loobuma, et sellise häkkimisega seotud probleeme esile tuua.

Chaney, kes end esialgu süüdi ei tunnistanud, arreteeriti 2011. aasta oktoobris osana USA föderaalse juurdlusbüroo FBI aasta kestnud juurdlusest kuulsuste arvutitesse häkkimise üle, mida võimud nimetasid „operatsioon Hackerazziks“.

Chaney tunnistas, et murdis oma sihtmärkide isiklikesse e-postikontodesse sisse, kasutades abivahendit „unustasid salasõna“ ning vastates seal esitatud küsimustele, kasutades avalikult internetis saadaval olevat informatsiooni kuulsuste kohta.

Kui ta kontod oma kontrolli alla sai, pääses ta ligi fotodele, lepingutele, käsikirjadele ja muudele dokumentidele.

Kontaktide alt leidis ta teisi ohvreid ning esines mõnikord sõbrana, et saada veelgi rohkem fotosid.

Chaney saatis paljud pildid, sealhulgas alastifotod Johanssonist, erinevatele kuulsuste elust kirjutavatele veebilehtedele, mis need avaldasid.