Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel teatas, et eile õhtul kella 22.30 ajal leidsid politseiametnikud Koreli oja lähistelt Tartu tänavalt Tairi Kalbergi surnukeha.

Väliseid vägivalla tundemärke neiul ei tuvastatud ja surnukeha saadeti täpse surma põhjuse väljaselgitamiseks kohtuarstlikku ekspertiisi.

Peitel lisas, et kriminaalpolitseinikud kontrollisid üle meelelahutusasutuse videosalvestused ja ei leidnud kinnitust esialgselt politseile edastatud info, nagu oleks keegi tüdruku meelelahutusasutusest välja saatnud. Turvalindilt oli näha, et Tairi lahkus sealt omal soovil ja üksi.

Esmalt teatas politsei, et Tairit nähti viimati Võru linnas, Lydia Koidula tänaval meelelahutusasutuses Club Tartu. Tairi lahkus sealt õhukeste riietega, jättes üleriided, dokumendid, mobiiltelefoni ja muud isiklikud esemed meelelahutusasutusse.

Pärast seda Tairi Kalberg koju ei pöördunud, ka ei teadnud tema sõbrad ja tuttavad, kus neiu olla võiks.

Tairi Kalberg oli 170 cm pikk, tal on pikad vööni ulatuvad tumedad juuksed. Seljas kandis ta tumehalli miniseelikut ja halli värvi pluusi, mille peal oli musta värvi jakk.

Kuma raadio andmetel õppis Tairi Järvamaa Kutsehariduskeskuse Särevere õppekohas hobumajanduse teisel kursusel.

Jaga
Kommentaarid