Müüriladumisoskustes olid parimad Kuressaare Ametikooli õpilased Siim Kaljurand ja Steven Šubin, kes võitsid kevadel ka ehituspuuseppade võistluse. Neile järgnesid Sillamäe Kutsekoolist Mihhail Orlov ja Maksim Vinogradov ning Võrumaa Kutsehariduskeskuse kasvandikud Elmo Jaaniste ja Mihkel Viirsalu.

Võistluspäevi hindas Viljandi Ühendatud Kutsekeskkooli ehitusõppeosakonna juhataja Rein Kalda pingeliseks. „Ülesanne oli kõigile küll jõukohane, kuid ette antud ajast läksid nii mõnedki võistkonnad üle, kuid juba esimesel päeval oli näha, et võidu poole sammub jõudsalt Kuressaare Ametikool,“ ütles Kalda. Tema sõnul tõi saarlastele võidu professionaalne koostöö ja tugev võistlusnärv.

Müürseppade kutsemeistrivõistlus oli mõeldud ehituserialade õpilastele, kes panid omandatud teadmised ja oskused proovile müürsepatöös. Jõuluhõngulisel võistlusel võtsid mõõtu noored 11 ametikoolist ja kokku võistles 22 õppurit. Võistluse ülesanne oli vastavalt joonisele seina ladumine.

Võistlusel hinnatakse etteantud mõõtudest kinnipidamist, tööriistade ja -vahendite kasutamise oskust, töökeskkonna ohutusnõuete tundmist ja jälgimist.