Läbiotsimise käigus avastati, et naise rinda katab verine side. Naine tunnistas üles, et talle oli tehtud operatsioon narkootikumipakkide peitmiseks tema kehasse, vahendab Daily Mail.

Naine viidi Barcelona haiglasse, kus arstid eemaldasid tema kehast 1,8 kilogrammi kokaiini, mille väärtus on umbes 300 000 eurot.

Politseiallikas ütles uudisteportaalile Vozpópuli, et vahistamine päästis kõige tõenäolisemalt naise elu, sest ta poleks ilmselt väga palju kauem vastu pidanud sellise koguse kokaiiniga kehas.

„Tema seisund oli väga halb, kui ta saabus. Ta ütles, et tal pole valusid, kuid haavad nägid väga halvad välja,“ ütles allikas.

Allikas sõnul oli tegemist esimese korraga, kui politseinikud nägid, et narkootikum oli peidetud naise rindadesse.

Siiski pole see esimene kord, kui midagi sellist on juhtunud.

2011. aastal vahistas Itaalia politsei modelli, kes püüdis rinna- ja tuharaimplantaatides riiki sisse tuua 310 000 eurot väärtuses kokaiini.

33-aastane naine püüdis politseinikke Rooma Fiumicino lennuväljal segadusse ajada sügava dekoltee ja liibuvate rõivastega. Politseinikud olid temast aga nii sisse võetud, et viisid ta ülekuulamisele ja naine ei osanud seletada, miks ta Lõuna-Ameerikas oli käinud.

Naine saabus Roomasse Brasiiliast São Paulost ja naispolitseinike korraldatud läbiotsimine paljastas, et implantaate oli kasutatud ka kokaiini peitmiseks.