"Nõmme linnaosavanema eesmärk peab olema otseselt Nõmme inimeste heaolu parandamine. Linnaosavanema kallid välisreisid, suutmatus tuua linnaossa vajalikke lisainvesteeringuid ja linnaosa aedlinnana säilimise ohtu seadmine seda eesmärki ei täida," ütles Pillak.

Sel aastal on Nõmme linnaosavanem Erki Korp avalikkuse huviorbiidis olnud maksumaksja poolt kinnimakstud kalli Florida reisiga ja linnaosaeelarve lõhki kulutamisega kinkekaartidele ja erinevatele suveniiridele. Samuti sai paar nädalat tagasi avalikuks, et uuest aastast kaob linnaosast vajalik arhitekti ametikoht.

"Erki Korpi "viljaka" töö tulemusel on Nõmme areng pidurdunud. Selle asemel, et maailmas maksumaksja raha eest ringi reisida ja ühe pastakatõmbega likvideerida vajalik linnaosa arhitekti ametikoht, peaks linnaosavanem senisest enam keskenduma Nõmme elukeskkonna arendamisele," lausus Pillak.

Pillaku sõnul peaks linnaosavanem seisma selle eest, et Nõmme saaks investeeringuteraha, et valmis ehitada Nõmme gümnaasiumi kõrvale spordihall, remontida Hiiu tänav ja kaitse alla võtta Pääsküla ja Harku rabad.

Pillak märkis, et ta on Erki Korpi umbusaldamisest rääkinud Nõmme halduskogu esimehe Matti Martinsoniga ja loodab sellele ettepanekule saada halduskogu enamuse toetust.