15. oktoobri hommikul teavitas prokuratuur avalikkust Reformierakonna rahastamise kriminaalasja lõpetamisest. "Aktuaalse kaamera" saatejuht Margus Saar intervjueeris õhtuses saates endist õiguskantslerit Allar Jõksi.

Intervjuus küsis Saar prokuratuuri otsuse valguses edasist asjade käiku silmas pidades: "Kui keegi tahaks partei seest partei sigadusi avalikkuse ette tuua, siis kas see tõenäosus nüüd suureneb või väheneb?"

"Aktuaalne kaamera" küsis täna oma Facebooki lehel avaldatud postituses, kas sellise küsimuse esitamine on ERR-i eetris lubamatu ja halvustab Eesti riiki, nagu väidab Gräzin.

"Aktuaalne kaamera" soovitas võrrelda tegelikku tsitaati sellega, mille omistas Saarele Igor Gräzin ringhäälingunõukogu liikmetele saadetud kirjas. „Mingis intervjuus oli jutt Silver Meikari lugudest ja räägiti sellest, et uurimine lõpetati. Siis kõlas küsimus: „Kas oleme kaitstud selle eest, et taolised sigadused enam ei kordu?”"

Gräzini palvel arutab ERRi nõukogu oma järgmisel istungil ERRi uudistes kasutatavat keelepruuki, mis on Gräzini hinnangul liiga hooletu. Lisaks leidis Gräzin, et rahvusringhääling peaks olema oma kajastuses riigi poolt.