Vitsut kurdab muuhulgas ka, et volikogu liikmed on korduvalt pidanud parkimiskontrolöridega trahviotsuste pärast vaidlustesse astuma.

Linnavolikogu esimees teatab kirjas, et tema poole on pöördunud mitmed volikogu liikmed, kes pole rahul parkimiskorraldusega Vana-Viru ja Aia tänavate piirkonnas.

"Probleemiks on eelkõige linnavolikogu hoone ees parkivad ja selleks luba mitteomavad sõidukid. Parkimisjärelvalve korraldajad ei ole seni suutnud tekkinud olukorras rikkujaid korrale kutsuda. Antud probleem on eriti terav linnavolikogu istungi toimumispäevadel," kurdab Vitsut Aasale.

Lisaks avaldab Vitsut pahameelt selle üle, et parkimisjärelvalvet korraldavad isikud ei suuda tuvastada elektroonilise parkimisloa olemasolu ning seetõttu on korduvalt tulnud "lahendada nii linnavolikogu liikmete kui ka teiste elektroonilist parkimisluba omavate sõidukiomanike pretensioone alusetult tehtud trahviotsuste pärast."

"Palun kiiremas korras tugevdada parkimisjärelvalvet Aia tänava ja Vana-Viru tänava piirkonnas ja tagada olukord, kus selles piirkonnas pargivad vaid vastavat luba omavad sõidukid. Samuti palun kontrollida parkimiskorraldajate kasutuses olevate infotehnoloogiliste vahendite sobivust elektrooniliste parkimislubade kontrolliks, võimaldamaks tuvastada põhjusi, mis viivad ekslike parkimistrahvide tegemiseni," kirjutab Vitsut ning palub kaaluda ka nimetatud piirkonnas parkimiskorralduse muutmist.