Ehkki mehed ise on sirgjoonelised ja otsekohesed ning sageli väidavad seda omadust hindavat ka naiste juures, ei ole asi sugugi nii, vaid lausa vastupidi.

Mehed küll saavad otse rääkides asjad aetud, kuid naistega suheldes on paar väikest aga: suur osa mehi ei neela seda ilmaski alla, kui naise ideed jäävad peale, kui naine määrab ja otsustab ega ole iialgi nõus tegema naise tahtmise järele.

Tema kehtestab end jõuga ning kasvult suuremana ja madalama hääletämbriga, mis ainult jõudu juurde lisab, teeb ta naisele igal võimalusel ära.

Kahjuks on aga naiste mõtted sageli märksa arukamad ning hädavajalik oleks neid rakendada. Kurb, kui paljud head mõtted jäävad rahenduseta, kuna nende väljaütlejaks on naine.

Meestega tuleb niisiis kaval olla, nii eraelus kui ka töistes suhetes. See kavalus või ka tarkus võiks avalduda järgnevas.

1. Ära tundu ohtlik

Meestel on instinkt ohtu nähes vastane kohe maha suruda. Kui naine hakkab liialt pead tõstma ja söakalt sõna võtma, visatakse ta mängust välja. Seda on lihtne teha, kuna oma kriiskava häälega ei suuda ta ometi meestest üle karjuda ning füüsilisest ülekaalust pole mõtet rääkidagi.

Naisel on oma ideid kõige lihtsam ellu viia vaikides ja vihjamisi võ  vaikse häälega neid justkui mehe omi esitades. Naine peab jätma mehele mulje, et see oli tema idee, siis on mehel seda mõtet palju lihtsam omaks võtta. Enne keerab ta suure segaduse kokku, kui hakkab naise ideed järgima. See lihtsalt on tema jaoks loomuvastane: ta peab ise lahendused leidma.

2. Esita oma ideid nii, et see ei kohustaks kedagi

Meestele meeldivad head ideed, kuid neile ei meeldi, kui kellegi teise, eriti naise ideedega seoses tekivad neil mingid kohustused. Seega peaks naine oma ided ja soove väljendama nii, justkui mehel poleks sellega mingit pistmist.

Eraelus võiks see välja näha nii, et selle asemel, et öelda, et ma tahaksin, et sa oleksid õrnem, võiks naine hoopis möödaminnes öelda, et talle meeldivad õrnad mehed, justkui poleks sellel, kellega ta räägib, sellega mingit pistmist ja nagu talle keegi ootusi ei seakski.

Igaühel on õigus oma soovidele ja eelistustele ning nende väljendamine on lubatud. Kuni need mehele mingit survet ei avalda, pole tal põhjust toriseda.

3. Kiida meest õige käitumise eest

Kui mees teeb midagi, mis sulle meeldib, siis tasuks sellele rõhuda ja selle eest heldelt teda kiita. Kuigi mehel ei pruugi naise arvamus just väga korda minna, siis kiitmine talle meeldib. Seega on võimalus teda suunata sulle meeldivat käitumist kordama.

4. Ole eneseteadlik

Meestele meeldivad naised, keda on raske kätte saada ja kellega on raske hakkama saada, kes panevad neid pingutama. Mehed ei oska sageli vaikimisi naise väärtust hinnata, end tuleb nende silmis väärtuslikuks teha.

Selleks tuleb olla piisavalt eneseteadlik ja iseseisev näidates, et sa ei vaja midagi ei kelleltki või kui ka vajad, siis ei lähe sa paluma ega küsima, kuna sul on eneseuhkus.

Meestele ei pruugi üldse üleliia tähelepanu osutada ja tasub elada oma elu. Tähelepanuga tasub neid kostitada vaid siis, kui nad on millegi tõeliselt kena ja märkimisväärsega hakkama saanud.

Meeste austuse võitmisega ei ole mõtet vaeva näha. Kui nad märkavad, et naine pingutab nende nimel, tõstab see ainult nende eneseteadlikkust ja selle asemel, et naist tunnustada, tõstavad nad oma nina veel rohkem püsti ja naudivad vaid iseennast.

Austamatu mehega ei ole mõtet üldse mingit tegemist teha. Tähelepanu saamiseks peaksid nad kõigepealt püüdlikkust väljendada naisele meele järele olla ja tema tähelepanu võita. Kui nad aga ükskõiksel ja arrogantsel viisil oma asju ajavad, siis ajagu pealegi, neist pole mõtet lasta end häirida.

On ka muid viise oma elu elada ja ennast teostada, kui meeste heakskiitu kasutades.