Hispaania ja Mehhiko kodanikku Carranzat süüdistatakse oma abikaasa Holger Holzi tapmises 2008. aastal ja uue elukaaslase Manfred Hinterbergeri mõrvamises 2010. aastal, vahendab AFP.

Prokuratuuri teatel tükeldas naine surnukehad mootorsaega ning valas Viinis oma jäätisekohviku Schleckeria keldris betooni.

Meeste jäänused avastati remonditööde käigus 2011. aastal juunis. Carranza põgenes Itaaliasse, kuid tabati seal ja anti Austriale välja.

Vahistamise ajal oli Carranza teist kuud rase. Lapse isa on mees, kellega ta selle aasta märtsis vanglas abiellus. Laps sündis jaanuaris, kuid võeti kohe emalt ära ning praegu hoolitsevad tema eest Carranza vanemad Barcelonas.

Carranza on vanglas „vaimselt ebanormaalsete“ isikute osakonnas, ta on ohtlik ja käitub teadetekohaselt nagu „printsess, kes tahab, et mõni mees ta päästaks“.

Carranza tulistas mõlemat ohvrit lähedalt 22-se kaliibriga Beretta püstolist. Holz töötas tulistamise hetkel parajasti arvutiga ja Hinterberger magas. Enne teist mõrva käis Carranza tulistamist harjutamas ning õppis ka kohalikus tööriistapoes betooni segama.

Kohe pärast Hinterbergeri betooni valamist läks Carranza maniküüri, et katkised sõrmeküüned korda teha.

„Sellel naisel on kaks nägu,“ ütles prokurör Petra Freh kohtus. „Ta püüab siin mängida hästi käituvat isikut, kes ei suudaks kunagi midagi sellist teha. Minu ülesanne on näidata tema teist külge. Et ta on lihtsalt külmavereline ja südametunnistuseta tapja. Ärge laske end lollitada.“

Carranza ei näidanud seda kuuldes välja mingeid emotsioone.