Tõsilugu
15.11.2012 08:37
Paraku tuleb tunnistada, et antud juhul on Neiveltil suuremas jaos õigus. Nõukogudesse on tõesti koondatud poliit- ja sponsorbroilerid, aga oma valdkonna tundjaid paraku seal leida ei olegi. Esimese asjana tuleks tegelikult nõukogusse sisse tuua vähemalt üks (aga mitte enam kui 2) vastava valdkonna tippteadlast Eesti ülikoolidest, et nõukogul oleks "business as usual" kõrval aimu ka uutest suundumustest ja perspektiiv avaram. Liigne teadlaste kaasamine viiks aga liiga lennukate mõteteni ja hõljumiseni soovunelmates, mis tähendaks liigkiiret investeerimist uutesse läbiproovimata lahendustesse.

Teiseks tuleks tõesti kaasata ka valdkonna väliseksperte - kas just konkureerivate lähifirmade taustaga (nagu Neivelti pakutud SAS ja Finnair Estonian Airi puhul), aga siiski väljastpoolt, kel puuduks Eestis majandus- ja poliithuvid.

Paraku see poliithuvide puudumise nõue tõmbabki kõigele kriipsu peale – nii kui poliithuvi ja sponsorhuvi puudub, nii ka meil nõukogudesse inimest ei valita. Seega ikka üha suurema hoo ja poliitbroilerite kaagutamisega kraavi poole!

"Edasi seltsimehed! Olles eelmise nõukogu ajal seisnud näoga kuristiku serval, teeme meie nüüd pika sammu edasi!" :-)

Twitter

Andres Tropp ‏@andrestropp
Olukord kohalikul lennuturul muutub "huvitavaks" kui AirBaltic, Estonian Air ja SAS tegevuse lõpetavad. Mida ütleks selle kohta EL Komisjon?

Mart Kase ‏@martkase
Kuulsin veel ühte kõlakat. Raamatusoovitus jõuludeks. "Minu ööistung", Petrone Print 2012. Autorid Juku-Kalle Raid ja Kadri Simson

Margo ‏@Margoko
Leidsin vist Estonian Airi ainsa kasumliku teenuse: klienditoele helistamise tasu on 1,5 eurot http://estonian-air.com/et/kontakt/

Allar Tankler ‏@tankler
Kas (ja kuidas) poliitikud peaks vabandama, on teadus, millest palju kirjutatud. Selles valguses oli peaministri improvisatsioon ootamatu.

Allar Tankler ‏@tankler
@JanekLuts Haarame popkorni ja asume põnevusega jälgima, kuidas laiad massid ja kitsad kildkonnad sõnumi vastu võtavad!

Laura Mallene ‏@LauraMalle
"Vaba päev ongi selleks, et rahulikult töötada!" - #overheardinthenewsroom

Anvar Samost ‏@anvarsamost
Pakuti, et võiks Olukorrast Riigis avakõlli ümber teha. Ei tee, vara veel.

graafik ‏@graafik
Meil on vaikiv ajastu. Aga mitte Keskerakonna järgi, et nende hääl ei jõua meediasse, vaid reformi järgi - nad ei luba liikmetel meedias esineda.