38-aastane naine jäi kokkupõrkes ellu, kuid sai raskelt vigastada. Päästjad ja politsei leidsid auto vrakist neljakuuste kaksikute ja kuueaastase tüdruku surnukehad, vahendab The Local.

Politseinikud hakkasid naist teisipäeval jälitama, kui ta oma kodust Müncheni lähedalt Freisingist minema sõitis. Naise elukaaslane oli politseisse helistanud ja teatanud, et kardab, et naine võib lastele midagi halba teha.

Mees ütles, et naine oli saatnud talle sõnumi, milles ütles, et kavatseb väikese poisi ja tüdruku ning eelmisest abielust pärit tütre tappa.

Politsei leidis naise üles, kuid ta sõitis eest ära ja põgenes kiirteele A92, kus ta politseinike hinnangul meelega avarii tekitas, nii et auto mitu korda üle katuse käis.

Lahkamine paistis kinnitavat isa kartusi – lapsed olid enne õnnetust surnuks lämmatatud ja olid juba siis surnud, kui naine nad autosse pani.

Naine viidi tõsiste vigastustega haiglasse ning vahistati hiljem ja kuulati üle kahtlustatuna kolmes mõrvas. Ta tunnistas üles, et tahtis end tappa, kuid ei öelnud, miks.

Naisel on veel üks laps, kes elab endise abikaasa juures.