Valdek: Käisin omal ajal sageli saunas, leiliruum asus meeste- ja naistesauna vahel. Ülepäeviti said mehed ja naised leili võtta, vastavalt päevale oli lahti kas uks leiliruumi ja meestesauna või naistesauna vahel. Naistel oli komme pesta laval toore munaga pead ja pahatihti jätsid nad koristajate meelehärmiks munakoored vedelema. Koristajad panid üles vastava keelusildi. Järgmisel päeval, kui leiliruum oli meeste kasutada, oli seal seinal silt: "Munadega lavale minek keelatud".

Lol: Ühes Hispaania või Portugali regioonis võttis kohalik omavalitsus vastu määruse, mis kohustas kõik pensioniikka jõudnud end krematooriumis järjekorda panema.

Onu Ruudi: Silt bussijaamast: "Hapukapsast kilekottides hoiule ei võeta, see peab olema pakitud klaaspurki!"

Kristi: Naer läbi pisarate....Seadus näeb ette, et Eesti politsei ei tohi kasutada ametirelva enne, kui tema vastu on tulistatud esimesena. Mind kui tulevast politseinikku ajab see lausa marru, kus on meie politseiriik nüüd!?

See: Rootsis sätestati seadusega prügi mahapanekul prügikasti kõrvale trahv, mis mingil määral on ju normaalne, kui tegevus on tahtlik ja ümbruskonda risustav. Aga tööd said "prügikastidetektiivid", kes hakkasid siis teleobjektiividega prügikaste valvama. Oli kurioosum, et mammi vana praepann ei mahtunud enam ära ja nõjatas vastu konteinerit. Sai trahvi.