f
05.11.2012 12:53
Väga õige. Juba ammu oleks keegi seda teha võinud. Küll siis hakkavad omavalitsused ka tegelema asjadega, millega tegelema peab, selle asemel, et pidevalt kakelda ja umbusaldada.

no
05.11.2012 13:19
Aga kas mitte Jüri Mõis ei olnud see, kelle arvates tuleks Eesti maapiirkonnad ära kaotada ja kõik peaksid Tallinnas ning selle ümbruskonnas elama?! 150 kilomeetrit pealinnast eemal asuvas lasteaias on kohti küll - rühmas on viis last ja kohtade puudust pole, vald toetab.

jokk
05.11.2012 13:28
Ilmselt topitakse väike Mõis mõnda täis rühma 25-27ndaks lapseks. Magab välivoodil ja riided on esikus toolil, sest kappe ja voodeid ei jätku. Kas tal seal lasteaias ka mõnus ja tore saab olema? Vaevalt.

vanaema
05.11.2012 13:48
Sel korral ajab Mõis õiget asja. Hiljuti oli enda lapselapsel sama olukord, et kuhugi nagu ei mahu. Asi lahenes positiivselt, aga kui on kord selline, et laps peab enne kooli lasteaias käima, siis peaksid ka kohad olema!

Machiavelli
05.11.2012 13:58
Õhukese riigi poliitika ei vii lasteaiakohtade nappusele. Õhuke riik ei vii ka haldussuutmatusele. Õhuke riik ei tähenda seda, et pingutatakse püksirihma teenuste arvelt, vaid seda, et teenuste hulgas ja tasemes lepitakse ühiskonnaga kokku ning siis osutatakse seda teenust efektiivseimal võimalikul moel. Haldussuutmatus, mille üheks komponendiks on ka lasteaiakohtade nappus, on selgelt halva juhtimise tulemus. Niikaua kui kolkapoliitika ja võimuahnus domineerib halduse priortiteetide seadmise ja täideviimise üle, nii kaua ei aita ka kuitahes paks riik probleeme lahendada.

Twitter

Hajaveeb ‏@hajaveeb
Head harjumused pikendavad elu, halvad aga muudavad selle meeldivamaks.

Kadri Simson ‏@kadrisimson
SDE tegi pöördumise valitsuse poole. Nagu nad ei teaks,et see valitsus palvekirju ei kuula. Küll aga jõudu nagu õpetajad ja arstid näidanud.

Peeter Marvet ‏@petskratt
lahendus poliitilisele kriisile on erakorraline val[i]misloosungite-tsükkel + läbimõeldud teledebati-formaat (väljahääletus otse-eetris)

Raimo Poom ‏@RaimoPoom
Köhh. Sotsid ei suutnud Michali umbi teha, siis panid Partsi umbiga totaalselt metsa ja nüüd nõuavad erakorralisi valimisi. LOL

Raimo Poom ‏@RaimoPoom
Aga hästi, kui nõutakse valimisi kohe, siis ehk näeks lõpuks SDE programmi. Eeldan, et see tuleb 5 min-ga postkasti, valimisteate otsa.

Meelis Mandel ‏@meelismandel
Ragn Sells saatis uue tüüplepingu. 20 000 tähemärki. Ilmselt on kuhugi peidetud oluline muutus. Kelle kasuks, võib ise arvata:)

Liisa Past ‏@LiisaPast
Kas minister õelutseks näiteks Kalle Pallingu musihuulte kallal? Kadi Viik: Jürgen Ligi ja rääkiva koera sündroom http://uudised.err.ee/index.php?06265206

Kristjan Lepik ‏@kristjanlepik
Hoogne nädal maailma jaoks - 1/3 maailma SKPst saab uue poliitilise(d) liidri(d) (USA + Hiina) #riietugeviisakalt

Hajaveeb ‏@hajaveeb
Elu on nagu arvutimäng. Stsenaarium pole suurem asi, peamised stseenid korduvad pidevalt, aga graafika võtab suu ammuli.