Kallas avaldas üleeile oma blogis artikli, milles kahtles, kas reformierakondlaste selgitused Reformierakonna võimaliku ebaseadusliku rahastamise kriminaalasja uurimise käigus olid ikka tõele vastavad. Eile ilmus aga Eesti Ekspressis intervjuu temaga, kus Kallas kordas neid kahtlusi.

Ligi kiitis eile saates Kaja Kallast kui professionaalset poliitikut, ent seda väikeste mööndustega. "Ta on erakordselt noor ja eks ta lihtsustab. Ta on natuke see Facebooki põlvkond, kes võibolla ei taju probleeme. Mina väga hästi ei mõista põlvkonda, kes vahetult asjassepuutuvate inimeste asemel suhtleb maailmaga. Ta riputab üles asju, mis tegelikult pole ammendatud elust enesest, vaid sellestsamast atmosfäärist," lausus Ligi.

Rahandusministri sõnul tekkis jällegi probleem, et ta peab seda lehest lugema. "Ma olen ka koosolekutel vaadanud, kuidas noored debattidel osalevad, tema kaunid suured silmad on tavaliselt olnud kinnise suu kohal. Tean, et tal mõtteid kindlasti oleks, internetist aeg-ajalt loen tema mõtteid. Listidest leian hilinemisega, mitte väga tihedalt, mitte väga kategooriliselt, pigem küsimuste vormis. Mina olen pigem vana isase, jõhkra veterani rollis, kes sekkub listides," ütles Ligi.

Ligi lisas, et Kaja Kallasel on suur poliitiline tulevik, ta on suuteline täitma säravaid esinduskohti. Samas on Kallasel kõige väiksem riigikogu staaž. "Ta opereeris natuke teistsuguses seltskonnas, tajus, et ta põhilised partnerid on meedias. Hinnangud olukorrale, erakonna juhtkonna väljaütlemistele, on pigem maha kirjutatud blogosfäärist kui koosolekutelt või avalikelt esinemistelt," lisas Ligi.

Rahandusministri sõnul ei vasta probleemide eitamise süüdistus lihtsalt tõele. "Ma olen kõigis esinemistes, ka täna öelnud, et need probleemid on, ma ei pea samas neid probleeme maailma kõige suuremateks," ütles Ligi.

Kaja Kallasel on Ligi sõnul kindlalt suur tulevik. "Uustulnukana elukogemuse piiratuse tõttu ei tajuta, kui paljud asjad on juba ära tehtud," oli Ligi samas kriitiline. Nimelt on riigi tasemel juba suurem osa tööd ära tehtud ja jäänud on vaid peentuunimine, aga Kaja Kallasest saaks Ligi hinnangul väga hea Tallinna linnapea, sest seal saaks väga palju muuta ja oma sära välja näidata.