Põhja-Carolina: kuberner Beverly Perdue laiendas eriolukorda osariigi lääneosale, kuhu võib maha sadada umbes 30 sentimeetrit lund. Naine, kes päästeti Atlandi ookeanil uppunud purjelaevalt HMS Bounty, suri. Elektrikatkestusi on 6600, teatab Associated Press.

Connecticut: Long Islandi väin ujutas üle maanteed ning torm murdis maha puid ja elektriliine. Kaks inimest sai surma, sealhulgas Eastoni tuletõrjuja, kes hukkus, kui puu tema autole kukkus. Elektrikatkestusi on üle 630 000.

Delaware: pea kõik elanikud üleujutusohus olnud rannikualadel Kenti maakonnas kuuletusid üleskutsetele evakueeruda. Üle ujutati Rehoboth Beachi ja Dewey Beachi kuurordid. Elektrikatkestusi on 34 000.

Illinois: teisipäeval ja kolmapäeval kehtivad Chicagos tugeva tuule ja järveäärsete üleujutuste hoiatused. Linnaametnike sõnul jääb järveäärne maantee Lake Shore Drive avatuks.

Kentucky: talvetormi hoiatus kehtib kolmes kagupoolses maakonnas kuni kolmapäevani. Mõnedes piirkondedes ulatub tuule kiirus teisipäeval puhanguti 80 kilomeetrini tunnis.

Maine: tuule kiirus ületas puhanguti 97 kilomeetrit tunnis, mistõttu suleti Portlandi sadam ning kodudest ja ärihoonetest kadus elekter. Elektrikatkestusi on 80 000.

Maryland: tulvaveed ujutasid üle turistide hulgas populaarse Ocean City. Marylandi lääneosas peatas liikluse lumesadu. Maha langenud puu tappis Pasadenas mehe. Elektrikatkestusi on 290 000.

Massachusetts: tugev tuul ja kõrge lainetus viisid kohustuslike evakueerimisteni rannikul asuvatest Dartmouthist ja Fall Riverist ning vabatahtliku evakueerimiseni teistest rannaäärsetest asulatest. Elektrikatkestusi on 400 000.

Michigan: tugeva tuule tõttu kadus elekter umbes 23 000 kodust ja ettevõttest.

New Hampshire: poliitikud jätsid esmaspäeval ära visiidid USA presidendivalimistel võimalikuks kaalukeeleks olevasse osariiki. Elektrikatkestusi on 196 000.

New Jersey: tormi kese maabus esmaspäeva õhtul Atlantic City lähedal, mis lõigati tõusuveega mandrist ära. Elanikud, kes evakueerumisüleskutseid kuulda ei võtnud, jäid lõksu. Teatati vähemalt kolmest surmajuhtumist. Elektrikatkestusi on 2,2 miljonit.

New York: rekordiline tõusulaine, mis oli ennustatust kõrgem, koos rajutuultega kahjustasid elektrisüsteemi ja jätsid miljonid inimesed pimedusse. Elektriga varustamise taastamiseks võib kuluda kuni nädal. Kuberneri administratsioonist teatati, et teada on viis tormiga seotud surmajuhtumit. Queensi üleujutatud osas hävis tules 50 elumaja. Elektrikatkestusi on 1,8 miljonit.

Ohio: teisipäeva jooksul võivad mõnesid maakondi tabada tuuleiilid, mille kiirus on kuni 97 kilomeetrit tunnis. Vihm võib üle minna lörtsiks. Arvatakse, et tuul murrab endiselt maha puid ja elektriposte. Elektrikatkestusi on üle 215 000.

Pennsylvania: tuul ja üleujutused on sulgenud üle 200 silla ja tee. Kolm inimest on hukkunud, sealhulgas kaheksa-aastane poiss, kellele kukkus otsa puuoks. Elektrikatkestusi on 1,2 miljonit.

Rhode Island: tuul ja tõusuvesi on sundinud inimesi madalamatelt rannikualadelt sunniviisiliselt ja vabatahtlikult evakueerima. Elektrikatkestusi on 110 000.

Tennessee: kõrgemates kohtades on oodata lund, antud on ka külmahoiatus. Paljudes kohtades on oodata tugevat tuult.

Vermont: tuul murdis maha puid ja elektriliine. Teisipäeval on võimalikud kohatised üleujutused. Elektrikatkestusi on 14 470.

Virginia: energiafirmade meeskonnad taastavad pärast tormituult ja lumesadu elektriliine. Chincoteague'i saarel kehtestati esmaspäeval liikumiskeeld. Elektrikatkestusi on 151 800.

Washington, D.C.: föderaal- ja kohalikud ametiasutused jäävad teisipäeval suletuks, nagu ka kohtud, koolid ja metroo, mis teenindab argipäevadel 1,2 miljonit reisijat. Piirkonna kolmel suuremal lennuväljal tühistatakse palju lende. Elektrikatkestusi on 11 000.

Lääne-Virginia: vähemalt 15 maakonnas on antud lumetormihoiatus. Üks naine hukkus liiklusõnnetuses. Elektrikatkestusi on 15 000.

Wisconsin: üks küla Michigani järve ääres soovitas elanikel teisipäeva hommikul evakueeruda, sest on olemas võimalus, et tekivad ohtlikult kõrged lained ja üleujutus.