"Tähed jääl" on praktiliselt samasugune saade kui "Tantsud tähtedega" oli. Vahe on ainult selles, et tantsupaarid on uiskudega jääl. Kui päris ausalt öelda, siis sooviksin sellises saates näha kenasid ja saledaid ehk normaalses kehakaalus inimesi. Kui keegi korpulentne inimene võistlussaates osaleb, siis ta lihtsalt ei pea koormusele vastu ja nii need tervisehädad tulevad. Emil Rutikuga juhtunu on ehe näide minu ütluse kinnituseks. Kui ikka paksukesed sellises tähtede saates on, siis polegi huvi seda saadet vaadata. Tegelikult ma seda saadet eriti pingsalt ei vaatagi.

Imestama pani mind hoopis see, et 28. oktoobri saates ennustatakse Grete Kleini välja kukkumist saatest. Miks meedias sellised halvad arvamused- ennustamised? Grete Klein on sale ja kenake, miks tema peaks saatest lahkuma järgmisena? Teene võiks teha hoopis Emil Rutiku ja lasta ennast tervise probleemide tõttu saatest välja hääletada või ise vabatahtlikult lahkuda saatest. Rutiku ravigu oma tervist ja üritagu tagasi saada endale normaalne kehakaal, et siis alles mõelda kunagi tulevikus mõnes tantsusaates võistelda.

Kui palju on sellel saatel üldse vaatajaid, kui täpselt samal ajal algab TV 3- es "Eesti otsib superstaari" saade? Kumba saadet siis rahvas rohkem vaatab? Üheaegselt ju mõlemat saadet vaadata ei saa.