Enne Razvozžajevit esitati süüdistus teisele Udaltsovi kaastöölisele Konstantin Lededevile. Udaltsovile endale on kavas süüdistus esitada 26. oktoobril, vahendab Lenta.ru.

Uurimiskomitee selgitas oma pressiteates, miks ei lubatud Razvozžajevi advokaati Violetta Volkovat Lefortovo eeluurimisisolaatorisse kaitsealuse juurde. Volkova on kõigi kolme advokaat. Uurimiskomitee teatel lähevad aga Razvozžajevi huvid vastuollu Udaltsovi ja Lebedevi omadega. Vastavalt Vene Föderatsiooni kriminaalkoodeksile ei tohi aga sama isik kaitsta mitut kahtlusalust või süüdistatavat, kui neist ühe huvid on vastuolus teise omadega.

Ilmselt peetakse silmas seda, et Razvozžajev andis kirjaliku tunnistuse, milles tunnistas täielikult oma süüd. Samas väitis ta ise, et andis tunnistused piinamise tulemusena.

Uurimiskomitee teatel ilmus Razvozžajev 21. oktoobril ise komitee peavalitsusse ja tunnistas massirahutuste organiseerimise ettevalmistamise puhtsüdamlikult üles. ÜRO põgenike ülemkomissari Ukraina büroost teatati aga, et Vene opositsionäär rööviti Kiievis. Riigiduuma liikme Ilja Ponomarjovi sõnul toodi Razvozžajev Moskvasse erireisiga. Ukraina eriteenistused eitavad oma osalust operatsioonis.