„Ma tänan Priitu erakonna jaoks tehtud töö eest ning hindan kõrgelt tema panust IRL-i piirkondlike osakondade edendamisel. IRLi kuulub üle 100 omavalitsusjuhi ning see annab erakonnale tugeva stardikoha kohalike valimiste eel. Mul on hea meel, et Priit jätkab tööd IRLi positsioonide tugevdamisel Kagu-Eestis. Tiit Riisalo on olnud erakonna juures juba kuus aastat ning tema peamiseks ülesandeks saab olema IRL-i organisatsiooniline tugevdamine,“ ütles Reinsalu IRLi teatel.

Priit Sibula sõnul soovib ta edaspidi senisest rohkem keskenduda erakonna toetuspinna kasvatamisele Kagu-Eestis. „Olen valitud riigikokku Võru-, Põlva- ja Valgamaa piirkonnast ning tean , et just selles regioonis on poliitiline konkurents väga tihe. Samuti on erakonnas loomisel kristlaste ühendus ning soovin ka selle käivitamisel aktiivselt kaasa lüüa,“ selgitas Sibul.

Vastavalt põhikirjale juhib peasekretär erakonna tegevust ning tema ülesanne on viia ellu eestseisuse otsused. Tiit Riisalo nimetamise peasekretäri kohale peab heaks kiitma IRL-i volikogu, mis toimub 27. oktoobril Türil.