Eelmise nädala lõpus kontrollisid liikuvkontrollitalituse ametnikud koostöös Rakvere politseijaoskonna ametnikega Lääne-Virumaa väikelinnas asuvat korterit, kust leiti Venemaa ja Aserbaidžaani maksumärkidega ning ilma maksumärkideta sigarette. Läbiotsimise käigus avastati lisaks veel piiritust ja alkoholilõhnalist vedelikku, mis saadeti ekspertiisi.

„Enamasti teavad illegaalse kauba käitlemisega tegelevad isikud täpselt oma tegevuse seadusvastasusest, kuid vaatamata sellele riskivad nad teiste inimeste elu ja tervisega, et müügi pealt tulu teenida. Eduka koostöö tulemusena andsime hoobi piirkonnas tegutsenud ühele salakaubaärile,“ ütles Väike-Maarja konstaablijaoskonna noorsoopolitseinik Airika-Helle Kriisa.

Tollikorralduse osakonna juhataja asetäitja Raul Koppelmaa sõnul toimib koostöö salakauba avastamisel politsei- ja piirivalveametiga igati hästi. „Eriti tulemuslik koostöö on viimasel ajal olnud Ida prefektuuriga, avastatud on mitmeid suuri salasigareti ja -alkoholi koguseid ning nende müügikohti,“ lisas Koppelmaa.