Rünnaku käigus tekitati bussijuhile viga ning visati katki bussi aken.

Avaliku korra raske rikkumise uurimiseks on alustatud kriminaalmenetlust.

Kõigil, kel on selle sündmuse kohta infot või sattusid seda pealt nägema, palutakse helistada politseisse telefonidel 444 6559, 5343 5613 või 110.

Õhtuleht kirjutas eile, kuidas bussijuht Peetri (44), nagu ta end nimetada palus, juhtum sai alguse nokastanud noortekambast, kes nädal tagasi reede õhtul poole seitsme paiku Pärnu lähedal number 13 bussi lõpp-peatuses bussi sisenes.

"Bussi lõpp-peatuses tuli peale umbes 15 inimest, nende hulgas ka viis kuni seitse keskkooliealist noort, lahtised alkoholipudelid käes. Sellel, keda ma pärast korrale kutsuma läksin, oli pudel veel suu juures," meenutab Peeter konflikti puhkemise algust.

"Ütlesin talle, et ta lahkuks bussist ja lubasin politsei kutsuda. Selle peale lubas tema mul telefoni käest ära võtta." Bussijuht taganes bussi kabiini poole, kuid keskmise ukse juures jõudis kamba pealik temani ja tekkis rüselus.

“Erilist sõnavahetust polnudki, kohe hakkasid käed-jalad lendama. Kõik löögid olid näkku. Hoidsin end tagasi, muidu oleksin pärast veel ise süüdi jäänud, et alaealisi peksan,” ütles bussijuht Õhtulehele.