"Töö on raske nii vaimselt kui füüsiliselt ja nõuab erilist valvsust, head suhtlemisoskust ja mitme võõrkeele valdamist, lisaks päev läbi tuleb püsti seista, istumise võimalust pole," kurtis kommentaariumis muuseumitöötaja.

"Minu palk on 145€, aga elektriarve on 78€, muu kommunaalteenus 60€ ja telefon 9€. Ma olen sellel kohal seitse aastat töötanud, minu vanuses ma muud tööd enam ei leia. Mulle ei jää sentigi söögiraha. Käin supiköögis ja saan kirikust vahest natuke midagi juurde. Tuttav saadab välismaalt aeg-ajalt 200€, siis saan kütet osta talveks ja võlad maksta. Pangale olen 700€ võlgu, iga kuu maksan 70€ võlga," kirjeldas ta võimatut olukorda.

Veel ärritas lugejaid, et Eesti Energia klienditeenindaja sõnul võib paketis elektrihind muutuda:

"Kui valid täna elektripaketi EE-lt saad tänase hinnaga. Homme võib hind paketis olla juba teine. Selline selgitus tuli EE klienditeenindajalt. Seega kui tänane hind on 5,99 (just sellisel kujul seisab paketis hind) ja sõlmid lepingu saad 01.01.2013 selle hinnaga. Kui homme on hinnaks kehtestatud 5,88 ja sõlmid lepingu saad 01.01.2013 selle hinnaga. Kuidas saab paketis hind muutuda. Lepingut muuta saab kõll, aga lisatasu eest."

Veel tahetakse teada, kuidas elekter hinnatõusuga seoses paremaks läheb: "Kui elektri hind tõuseb, siis loogilise järeldusena võiks oletada, et tarbija jaoks muutub elekter mingis osas kvaliteetsemaks või paremaks.
Kui aga hind tõuseb lihtsalt niisama ja selle taga on vaid mingi hämamine, siis ei ole see rahvale/tarbijale üheselt mõistetav ega vastuvõetav.
Mis muutub tarbija jaoks paremaks seoses elektri hinna tõusuga?"