möhh
25.09.2012 12:51
Mitte midagi ei saanud aru...mingi ümbernurga marginaali jutt. Mind huvitavad hinnad ja ainult hinnad, aga see siin on nagu kosmeetikasalongi teenuste kirjeldus, et kui võtate selle, saate peapesu ja kui selle, siis saate püsilokid aga võib juhtuda, et kõrvetate oma juuksed ära... Kas nüüd peavad lihtsurelikud endale advokaadi palkama, et aru saada millesse nad ennast mässivad, enne kui allkirja annavad?

Pörss
25.09.2012 13:11
Ülikaval on valida totaalselt börsist sõltuv hind, sest siis on üks asi kindel: suure elektritarbimise ajal – ehk külmal ja pimedal ajal on börsi hind laes.

Tarbija
25.09.2012 13:11
Ma vihkan sellist möla. Kas ei saa siis inimese moodi erinevate pakettide konkreetseid hindu kirja panna? Või pole homme saia ostma minnes hinnasiltidel ka enam hindu, vaid mingi möla?

Aita- Leida
25.09.2012 13:36
Hahah good one! Aga ega ei üllataks küll, kui leiaks üks päev hinna asemel pika jutu nisu tootmisest ja kombainide Euroopa Liidu nõuetega kooskõlla viimisest.

Twitter

Merlis Nõgene ‏@merlisnogene
Lähiajal liigub kindlasti rohkelt huvitavat matemaatikat. Hetke parim näide: elektri hind hinnakirjas ja uudises 100x erinev.

Raimo Poom ‏@RaimoPoom
Romney teab, kuidas oleks saanud ka eilse Manchesteri lennu kakluse maha jahutada.. LENNUKITE AKNAID PEAB SAAMA AVADA?! http://bit.ly/SjDaQO

Janek Luts ‏@JanekLuts
Valimisreklaamist mõeldes - THE SIMPSONS - Homer Votes 2012 http://bit.ly/ReiEA8

Hajaveeb ‏@hajaveeb
Stirlitzil lagunes auto ära. Kääris käised üles ja asus kapoti all kontrollima. "Vene luuraja," mõtles Müller, "Sakslane kutsuks autoabi".

Erki Must ‏@erkimust
Päeval X novembris on Brüssel Tallinn lend 3 (kolm) korda kallim kui lend Brüssel Vilnius, mis toimub sama lennukiga. Mis riigi firma EA on?

Anvar Samost ‏@anvarsamost
"Alustatud menetlus" ei tohiks Kadri Simsoni hinnangul uudiskünnist ületada. Riigikogus on alanud väga hariv päev.

Andres Tropp ‏@andrestropp
Poliitikutel ei maksa isegi üritada kodanikele ette kirjutada millal tohib häält teha ning mis sündmus peaks/ei peaks ületama uudise künnise.

Margo ‏@Margoko
Kummalisi ideid ajalehtede päästmiseks: istutame internetiarvele 2 £ otsa ja jagame kogutud raha kirjastajate vahel ära http://www.guardian.co.uk/media/2012/sep/23/broadband-levy-save-newspapers