Meeleavaldajad moodustasid kaks kolonni - paremjõudude eesotsas olid Rahvavabaduse Partei (PARNAS), Kodanikerinde ja Solidaarsuse juhid Boriss Nemtsov, Garri Kasparov ja Ilja Jašin, vahendab BNS.

Vasakpoolsete vaadetega opositsionääre juhtis Vasakrinde koordinaator Sergei Udaltsov.

Lisaks neile osalesid marsil rahvuslased, üliõpilased, õpetajad, geiaktivistid jt. Protestijad skandeerisid loosungeid: "Venemaa ilma Putinita!" ja "Meie oleme valitsus!".

Kohal oli ka üks tuntumaid opositsiooniativiste Aleksei Navalnõi koos naisega ning reedel parlamendist välja heidetud opositsiooniline seadusandja Gennadi Gudkov.

Julgeoleku tagamiseks oli välja toodud üle 7000 politseiniku.

Meeleavaldus näitas opositsiooniliste meeleolude tugevust, hoolimata võimude katsetest ohjeldada protestiliikumist, mis talvel tõi pealinna tänavaile enam kui 100 000 inimest.

Kevadel kolmandaks ametiajaks valitud Putin on võtnud opositsiooni suhtes jäigema kursi, vastu on võetud uusi repressiivseid seadusi, vahistatud ja üle kuulatud opositsiooniaktiviste.

Augustis mõistis kohus kaheks aastaks vangi Moskva peakatedraalis Putini-vastase laulu esitanud punkbändi Pussy Riot liikmed.