Margareta
06:43
Ei saa aru, millest selline ärritumine Reinsalu ja Ilvese mõtteavalduste teemal. Kas Eesti poliitikud ei võigi oma mõtteid väljendada? Mis omapärast enesetsensuuri me iseendale peale surume? Issand jumal, mida Venemaa nüüd sellest arvab. Mul üsna savi, mida ta arvab, kindlasti mitte midagi head, sest nagunii oleme neile fašistid. Ajame ikka oma asja ja julgeme ikka öelda välja oma mõtteid. Kui mõni siinne kommentaator suudaks avaldada oma mõtted välisajakirjanduses või suudab oma säutsudele tähelepanu tõmmata, siis õnn kaasa. Sooviks näha arvamuste paljusust, mitte mingit hirmust pealesurutud enesetsensuuri.

vaarema
06:56
Poliitik pole inimene, vähemalt selle sõna tavatähenduses. Poliitik ei saa endale lubada lihtsalt oma arvamust, kuna ta ei esinda mitte iseennast, vaid suurt hulka inimesi (vähemalt peaks nii olema). Sellest tulenevalt peaks ta avalikult arvama ainult seda mida tema valijad temalt ootavad. Vastasel korral ta ju ei esinda neid enam!

tjaa
08:41
Muidugi võib poliitik oma mõtteid avaldada. Ja samamoodi võib avaldada inimene omi mõtteid poliitikute mõtteavalduste kohta nagu hr. Helme seda teeb. Milles küsimus? See ongi ju arvamuste paljusus. Näiteks mina olen samal seisukohal nagu hr. Helme.

Margaretale
07:17
Kindlasti võivad Ilves ja Reinsalu omi mõtteid avaldad, kuid on juba kord nii, et tark mees ei torma ja vaikimine on teatud olukordades kulla väärtusega.

nii on
07:35
Hea, arutlev artikkel, kuid arvan, et kui peaks kakluseks minema, siis pole enam Eesti poisse, kes vastu paneks, kuna Eesti poisid on kõik Soome kalevipoegadeks läinud.

aff
14.09.2012 07:49
osa kommareid ei saa ikka asjadest üldse aru! helme ütles ju seda, et reinsalu ja ilvese jutt oli ju sisult õige, kuid arvestades oma positsiooni ja konteksti ei pea seda selliselt välja ütlema, sest see kahjustab meie huve. kultuursust iseloomustabki oskus käituda vastavalt kontekstile. eesmärk peaks ikka olema oma huvide kaitsmine, mitte kõigi mõtete vastaspoolele näkku purskamine!

SP
08:29
Aga "Venemaa expert" Helme peaks ka seda teadma, et Putin ei salli Eestit (isiklik viha oma esivanema vangistamise pärast II MS ajal) ja alandlikkus ning pugemine ainult suurendaks nende (Tema) viha ja põlgust meie vastu, selline on juba venelase loomus.

Säutse Twitterist

Genka ‏@PaksBasilio
Peaks töönädala kokku tõmbama #ДАВАЙДОСВИДАНИЯ

Mart Normet ‏@martnormet
KAS KEEGI on aru saanud, mida see R(eede) ja L(aupäev) peaksid kõrvaklappide peal tähendama?

henrikroonemaa ‏@henrikroonemaa
Tere, TTÜ ÕIS. Kasutaja puudub süsteemis, soovitatakse pöörduda admini poole. Mingit kontakti pole. Tagasisideks peab olema sisse logitud :D

toomas hendrik ilves ‏@IlvesToomas
Off to Riga, to see the President, to speak at presentation of new Livonian-Estonian-Latvian dictionary & to speak at the RIga Conference

Kalle Palling ‏@KallePalling
Tänaseks on siis kõik päevalehed: EE; PM; ÄP ja EPL lahanud korruptsiooni Viimsi Vallas. Kas oleks võimalik veelgi suurem avalikkuse huvi???

Pealkirja Debiilik ‏@debiilik
Foto: staarfeminist Fideelia leidis metsast karu junni