Väike-Õismäe siseringi taastusremonti tehti kahes etapis. Töödega alustati 2011. aasta sügisel ning jätkati tänavu kevadel.

Taastusremondi käigus uuendati sõidutee katted, korrastati kõnniteed, laiendati parkimisala, lahendati sademevete ärajuhtimine, paigaldati liikluskorraldusvahendid ja teekattemärgistus ning taastati haljastus.

"Kõige tähtsam on see, et me tegime siseringi taastusremondi koostöös Õismäe rahvaga," ütles linnapea Edgar Savisaar täna Väike-Õismäe siseringi pidulikul avamisel ja meenutas, et kaks aastat tagasi Haabersti elanikega kohtudes tõstati muuhulgas just autode parkimiskohtade probleem.

"Siinsete korteriühistute juhid tahtsid, et siseringil saaks korraldada autode parkimist risti tee telgjoonega, sest et nii saab teha autodele rohkem parkimiskohti. Sellest tulenevalt otsustatigi siseringi taastusremondi projekti muuta," rääkis meer.

Savisaar lisas, et Õismäe tee siseringi ääres on viis lasteaeda ja kolm kooli, juurdepääs kõigisse neisse haridusasutustesse on nüüd palju turvalisem.

Väike-Õismäe siseringi taastusremonti - uuendatud sõidutee asfaltkatetesse, korrastatud kõnniteedesse ja laiendatud parkimisalasse, sadeveekanalisatsiooni ja liikluskorraldusvahenditesse - investeeriti linnaeelarvest kokku üle 1,3 miljoni euro.

Väike-Õismäe siseringi taastusremondi projekti koostas OÜ ViaGeo, tööd teostas Lemminkäinen Eesti AS.