"Selline vaatepilt avanes täna tramm nr. 1-ga TLÜ juurest Hobujaama sõites. Teised istmed ei olnud oluliselt paremad, aga ma ei hakanud inimeste vahel kaameraga trügima ja klõpsutama. Iste oli katki kulunud ja ebamäärase pruunika substantsiga kaetud," kirjeldas lugeja ning lisas, et sama pilt avanes istme ees oleva ja taga oleva istme puhul. "Istmed olid niivõrd määrdunud, et kuigi rahvast oli trammis palju, keegi neile istuda ei julgenud." 

"Selliste piltide valguses on tasuta ühistransport Tallinnas ainuõige ja -võimalik tee: tundub tõelise nöörimisena maksta kümneid eurosid kuukaartide eest, kui selle eest saadav teenus on selline, et ühistranspordis tuleb karta oma rõivaste määrdumist," oli lugeja nördinud.

"Kindlasti töötab TAK-is nii mõnigi koristaja, arusaamatuks jääb, et miks istmeid ei puhastata ega uue riidega ei kaeta, kui need silmnähtavalt narmendavad. Kas pudel Vanishit ja nuustik maksab nii palju või ei ole antud olukord piisavalt kriitiline, et koristaja ennast liigutada viitsiks?"