SA TTV Nõukogu esimees Allan Alaküla tänas Jüri Raudseppa Tallinna televisiooni käivitamisel tehtud suure töö eest. „Raudsepa juhtimisel on loodud hea televisiooni tegemiseks väga head eeldused. Peatselt kahe-aastaseks saav kanal on aga sõimerühma east selgelt välja kasvamas ja kanali juhtimine vajab uut hoogu,“ ütles Alaküla.

Uue juhatuse peamiseks ülesandeks on programmi tugevdamise läbi kanali vaadatavuse senisest kiirem kasvatamine. „Tallinna televisioonil on täna olemas hea potentsiaal, et jõuda kanal vaadatavuselt Eesti viie esimese telekanali sekka,“ lausus Alaküla.

„Mõlemad uued juhatuse liikmed on Tallinna televisiooni arendamisega olnud tihedalt seotud ka varem ning seepärast ei vaja nad ka üleminekuaega sisseelamiseks,“ rõõmustas Alaküla. Toomas Lepp osales aktiivselt juba TTV kontseptsiooni koostanud töörühmas ning on olnud kahel perioodil ka eelmise juhatuse nõunik. Mart Ummelas töötas aga kuni tänaseni TTV peatoimetajana.

Alaküla avaldas lootust, et eelmise juhatuse liige Artur Raidmets jätkab Tallinna televisiooni hallatava pressikeskuse juhtimist ning Jüri Raudsepa väärtuslikke kogemusi saame edaspidi kasutada loodavas Tallinna televisiooni nõukojas.