Nii manööverdati bussirajalt tavaliikluse rajale ja jätkati sõitu seal. Kitsikusse sattunud taksod möödusid rikkisest bussist ka paremalt ehk kasutasid möödasõiduks kõnniteed ja mururiba, kirjeldas Delfile sündmuskohal olnud lugeja. Ta lisas, et juhtunu tõttu tekkis Pirita teel linna suunal ka ummik.

"Pirita teel tekkis ühel 5. liini bussil hommikul kella 8 paiku mootoririke, bussi mootor suri Laulupeo peatuses välja ja rohkem ei käivitunud," ütles Delfile Tallinna Linnatranspordi ASi avalike suhete juht Sirje Roht.

Rohu sõnul jõudis tehnoabi bussile appi paarikümne minuti pärast ja vedas selle ühistranspordi rajalt ära. "Mis selle rikke põhjustas, saame kindlaks teha pärast seda, kui oleme jõudnud bussi töökojas üle vaadata," lausus Roht.

Tema kinnitusel tagant tulevatest bussidest keegi bussirajal otseselt ei takerdunud. "Siiski võis juhtuda, et mõnel bussil tekkis Hobujaama saabumisel paar minutit hilinemist, kuna bussirajalt ettevaatlikult välja manööverdamine võttis mõne minuti ära," lisas Roht.

Sel fotol on natuke näha bussipaviljoni tagant mööda hiilivat taksot: