"tubli saavutus"
27.08.2012 08:05
Järgmiseks võib nõuda, et perekonnas vähemalt pooled lapsed sünnitaks mees.

hmm koduperenaine
27.08.2012 08:17
Mina olen koduperenaist võtnud kui ametikohta - mis vahet seal on, kas seda peab mees või naine? Lihtsalt naissoost koduperenaisi on rohkem. Mõni üksik mees saab nii raske ametiga hakkama.

anu
27.08.2012 08:37
Soovolinik võiks tegeleda tõsiste probleemidega, nagu näiteks palgalõhe. Aga igasuguste kodukorralduslike pseudoprobleemide kallal ei ole mõtete kaagutada. Mulle näiteks meeldib kodus koristada, aga samal tasemel meesspetsialistiga ja võrdse tööpanuse juures tahaks võrdset palka küll saada. Millegipärast saan aga 100 eurot vähem. Vot see on probleem.

Twitter

Raimo Poom ‏@RaimoPoom
Kurvastav uudis haigekassa juhi valimisest. Tähenduses, et RM jääb ilma viimasest ägedast asekantslerist. Ja keset võlakriisi.

Erki Must ‏@erkimust
Kas Tanel Rossi valimine HK juhiks on riigi poolne tänu tema suure töö eest eurokriisi majandamisel või tank, milles uut kriisi juhtida?

Priit Luts ‏@priitluts
@erkimust seal on palju (reservi)raha, mida valitsus tahab kulutamast keelata, et me eelarvetasakaal paberil EL-is eeskujulik näiks.

Genka ‏@PaksBasilio
Usain Bolti keskmine nimi on Leo. Leobolt

viljar rääsk ‏@viljarraask
Marika Tuus parimas vormis: "ESM ehk Euroopa stabiilsusmehhanism samastub paljuski 1939. aasta baaside lepinguga Eestis." #TartuPostimees

Janek Luts ‏@JanekLuts
Kaunis emakeel: "strateegiadirektor" kõlab ikka sama hästi, kui "universumidirektor"! Erinevus vaid selles, et üks on reaalselt olemas!

ahto lobjakas ‏@lobjakas
@JanekLuts Douglas Adams'il on restoran universumi lõpus. mis on meil strateegia lõpus? #'universum