„Kas on oodata Venemaal aktiivsete popmuusikute boikotte," selgitas Kahu oma küsimust. "Ma tahaks teada, kas popmuusikaline avalikkus on selles mõttes tundlik või ei. Reaktsioonid on olemas, aga kas sellele järgneb midagi või läheb see kõik sellise ühtse turuteenindamise võtmesse."

"Mäletan, et kui NSV Liit tungis Afganistani, siis olid boikotid muusikute poolt 1980. aastal. Aga ma ei kujuta ette, mis nüüd tuleb – see mind huvitab," rääkis Kahu. Muusikuile määratud karistust kommenteerides ütles Kahu, et sellest on kurb kuulda, kuid umbes sellist tulemust võis ette näha.

Moskva Hamovniki rajoonikohus otsustas, et punkbändi Pussy Riot kolm liiget Nadežda Tolokonnikova, Marija Aljohhina ja Jekaterina Samutsevitš on süüdi huligaansuses Lunastaja Kristuse kirikus usulise vihkamise motiividel ning neid karistatakse kaheaastase vabadusekaotusega.

Amnesty International teatas kohtuotsuse peale, et see on karm löök väljendusvabadusele Venemaal. Otsus oli Amnesty teatel poliitiliselt motiveeritud ja bändi liikmete kohtu alla andminegi polnud õigustatud.