"Kahekõnet" juhib Kuusk ka uuel hooajal, lisaks on tal ettevalmistamisel "Köögikodanike" järgmised osad, teatas rahvusringhääling.

Priit Kuusk tunnistas, et mõtles pakkumise üle enda kohta kaua - kolm päeva. "Mitte hirmust eesootavate suurte kingade ees, vaid tundus, et see pakkumine tehti kümne aasta jagu liiga vara. Aga kui panin paberile plussid ja miinused, sai plusside rida pikk. Ja uudistetoimetuse korrus on telemajas minu jaoks üks vahvamaid," rääkis Kuusk. Ta lisas, et ankru paikset tööd arvestades on varakult kokku lepitud, et tal on võimalik kaasa teha ka järgmine Uhhuduuri-matk augustist novembrini aastal 2014, mil reisisihiks on Aafrika.

ERRi uudistejuhi Urmet Koogi sõnul on Kuusk kogenud ja karismaatiline ajakirjanik, kes tunneb väga hästi ka uudistetoimetuse tööd. "Saates "Kahekõne" õnnestusid tal väga hästi just päevakajalistel teemadel tehtud intervjuud, mistõttu oli üsna loogiline pakkuda talle tööd "AK" ankruna," sõnas Kook.

Aarne Rannamäe teatas kevadel oma ankrutöö lõpetamisest. Ta jätkab "AK" välisuudiste juhina, samuti noorte ajakirjanike nõustajana, televaatajad näevad Rannamäed endiselt saates "Vabariigi kodanikud" ning teda kuuleb ka Vikerraadio "Rahva teenrites" ja "Reporteritunnis".

Uute majandus- ja kultuuritoimetajate leidmiseks korraldas rahvusringhääling suve hakul konkursi, kultuuritoimetajaks kandideeris ligi sada, majandustoimetajaks ligi 40 soovijat.

Kultuuriuudiste toimetaja-saatejuhina alustab ETVs tööd Gerli Nõmm, kes on lõpetanud Balti filmi- ja meediakooli audiovisuaalse meedia erialal ning teinud lühifilme ja telesaateid nii režissööri kui operaatorina. Sügisest jätkab ta töö kõrvalt õpinguid magistrantuuris dokumentaalfilmi režii alal.

Kultuuriuudiste teise toimetaja-saatejuhina näeb Gerli Nõmmega vaheldumisi eetris Janar Ala. Tartu ülikoolis ajakirjandust ja semiootikat õppinud Ala on töötanud ajalehes Postimees ning ka vabakutselise kultuurikriitikuna.

Majandusuudiseid asub edastama Eeva Esse, kes on hariduselt samuti ajakirjanik (Tartu ülikool). Tema häält on kuulda olnud Vikerraadios, nii raadiouudistes kui ka kaastöödes "Uudis+" saatele. Lisaks temale teevad majanduslugusid ERRi tele- ja raadiouudistest tuttavad Mart Linnart ja Martha Grauberg.