Internetileheküljel Medals Per Capita on kokku löödud, mis riikidel on inimese kohta kõige rohkem olümpiamedaleid. Tabelis tuuakse välja, et Eesti on maailma edetabelis 33 medaliga koguni 9. kohal.

Londoni olümpiamängudel tegid seekord uhkeima tulemuse hõbeda võitnud maadleja Heiki Nabi ning pronksiomanikust kettaheitja Gerd Kanter.

Hea lugeja, millised on sinu ideed Londoni olümpia medalivõitjate tervitamiseks? Jaga meiega omaloodud toetussõnu, plakateid ning kõikvõimalikke ideid sportlaste tervitamiseks! Kas sina lähed täna medalivõitjate vastuvõtule?

Maadleja Kristjan Palusalu ergutamiseks on ajalukku läinud legendaarsed ergutushüüded "Palusalu, anna valu, riigivanem kingib talu!" Inspiratsiooni võib saada ka Eesti jalgpallikoondise toetajate klassikast "Võitle Eesti, võitle!" või "Eesti, suru, (vastane) vastu muru!"

Ootame teie mõtteid kommentaariumis ning fotosid plakatitest aadressil rahvahaal@delfi.ee.

Kõige andekama loosungi loojat ootab auhinnaks kaks kinopiletit 16. augustil kell 18.00 Coca-Cola Plazas toimuvale filmi "Palgasõdurid 2" maailmaesilinastusele, mis on ühtlasi ka Delfi Publiku eriseanss.