"Abiellumine on oluline asi. Nii ägedad inimesed, kui on Rosimannus ja Pentus - neil ei ole vaja teha oma pulmadest trikki. See pulm on ikkagi nende jaoks oluline sündmus. Nad on selleks liiga suured inimesed, et peaksid seda trikki kasutama," leidis Past.

Pasti sõnul on esimene valik, kas teha pulmad kirikus või mõnes looduskaunis kohas.

"Ma arvan, et kirik tähendab inimesele hinges midagi. See ei ole mingi niisugune asi, mida valitakse "vau, jube äge". Sul peab olema mingi suhe. Kirik ei ole lihtsalt ilus kaldapealne või aiamajake. Kirik on omamoodi institutsioon, mille kasuks otsustatakse mingite muude mõtete ajel kui looduskauni koha puhul," selgitas Past.

"Kui on juba otsustatud, et kirik on see, kus laulatus peab toimuma, siis on valikuid jälle päris palju, näiteks mis usuga sa ise tunned rohkem seotust. Küllap on selle kirikuga enne mingi seos või siis meeldib sealne koguduse õpetaja või interjöör. Võib ka olla, et see sobib ruumiliselt," lisas Past.

Täna kell 13 alanud tseremoonial Tallinnas Jaani kirikus laulatati sotsioloog Rain Rosimannus ning keskkonnaminister Keit Pentus. Pentus võttis endale ka abikaasa nime ning on nüüdsest Keit Pentus-Rosimannus.