"Kristel Voltenberg on ametis oldud viie aastaga tõestanud end võimeka juhina ning koos kantselei personaliga aidanud märkimisväärselt kaasa advokatuuri toimimisele," ütles advokatuuri esimees Toomas Vaher.

Voltenberg ütles, et advokatuuri kantselei lähtub töö planeerimisel advokatuuri juhatuse kinnitatud arengusuundadest, et tagada advokaatide kutseühingu stabiilne ja läbimõeldud areng ning advokatuuri seisukohtade edastamine seaduste ja teiste õigusalaste dokumentide väljatöötamisse.

"Kantseleil on väga oluline roll advokaatide täiendõppe planeerimisel, riigi õigusabi planeerimise ja korraldamisega seotud küsimustes ning välissuhtluse organiseerimisel," lisas Voltenberg.

Voltenbergi sõnul pööravad nii advokaadid kui ka advokatuur üha suuremat tähelepanu ka heategevuslikele projektidele, näiteks koostöö Heateo Sihtasutusega ning advokatuuri ja Lastekaitse Liidu heategevuslik projekt "Hea nõu lastega peredele" tasuta nõustamiseks pereõiguse vallas.

Kristel Voltenberg on lõpetanud Tartu ülikooli õigusteaduskonna ja omandanud samas magistrikraadi. Hetkel õpib Voltenberg EBS-i juhtimisteaduse doktoriõppes. Ta on omandanud magistrikraadi ka Tartu ülikooli Euroopa kolledži Euroopa õpingute magistriõppes.

Enne advokatuuri kantsleri ametikohale asumist 2007. aastal töötas Voltenberg aastaid juristina eraettevõtetes. Ta on CEEBA (Chief Executives of European Bar Associations) ja IILACE (International Institute of Law Association Chief Executives) liige ning esindab advokatuuri Vastutustundliku Ettevõtluse Mõttekojas. Samuti kuulub Voltenberg pressinõukokku.

Eesti advokatuur on 1919. aastal asutatud advokaatide omavalitsuslikel põhimõtetel tegutsev kutseühendus õigusteenuse osutamise korraldamiseks era- ja avalikes huvides ning advokaatide kutsealaste õiguste kaitsmiseks. Advokatuuri kuulub üle 800 liikme.