Delfi kaamerasilma ette jäi olukord, kus viimasel ajal Tallinna meeri sõidutanud auto liikles ühistranspordi tarvis mõeldud sõidurajal rikkudes seega liikluseeskirja. Küll võib liikluseeskirja järgi teha parempööret ühissõidukile mõeldud rajalt, ent paistab, et Tallinna meeri auto jäi sellele rajale ka pärast pöörde tegemist.

Seda, kes istus parasjagu auto roolis paraku pildistaja tuvastada ei suutnud, ent teatavasti lasub Savisaarel kiiruseületamise eest määratud karistus.

Nimelt jäi Savisaar kiiruse ületamisega politseile vahele 6. juuni hommikul Peterburi tee alguses teetööde alas, kus oli lubatud sõita kuni 50 km/h. Tallinna meeril on üks kehtiv kiiruse ületamine juba kirjas, mida võib pidada karistuse määramisel raskendavaks asjaoluks.

Karistust pole seni küll avaldatud, ent politsei võis seaduse järgi Savisaart karistada kuni 400-eurose trahvi ning samuti juhtimisõiguse äravõtmisega kuni pooleks aastaks. Savisaar on antud otsuse ka kohtus edasi kaevanud.

Tallinna linn on suvel aktiivselt üle linna hakanud vaid ühissõidukitele mõeldud radasid looma. Mõnel pool Tallinnas on isegi mitu sõidukirada kõrvuti loodud ning see on toonud autojuhtide seas esile tõsise pahameele.