End hellitavalt "Holmies"-ks nimetavad fännid on loonud ligi tosin Holmes`i kiitvat ja ülistavat Facebooki, Twitteri ning teiste suhtlusvõrgustike lehekülgi, vahendab kohalik ajaleht Denver Post.

Ühel Facebooki leheküljel, millele on toetust avaldanud 888 inimest, võib näiteks leida pilte Holmesist, nalju tulistamise kohta ning ka Holmes`i aadressi Arapahoe vanglas, kus mees hetkel viibib.

Arapahoe maakonna šerif Grayson Robinson ei öelnud meediale, kui palju kirju mees saanud on, ent tema sõnul kontrollitakse kõik kirjad enne kättetoimetamist korralikult läbi.

Samas on internetis loodud ka palju lehekülgi, mis on suunatud Holmes`i vastu ja nõuavad mehe surma. Näiteks Twitteri kontol nimega "James Holmes sureb" on hetkel ligi 42 000 jälgijat.

Samuti on osad Facebooki leheküljed negatiivsed, nõudes Holmes`i süüdimõistmist ja surma. Facebooki esindajad on öelnud, et nad ei soosi Holmes`i surma nõudvaid lehekülgi, kuid samas ei andnud nad mõista ka nende lehekülgede kustutamisest.

James Eagan Holmes on vahistatud 71 inimese tulistamiskahtlusega USA-s Colorado osariigis Aurora linnas Batmani filmi esilinastuse ajal.