Katoliiklik organisatsioon Krucjata Młodych (Noorte Ristisõda) on alustanud internetikampaaniat, milles kutsutakse inimesi üles kontserdile mitte minema. Organisatsioon väidab, et selle poolt on allkirja andnud üle 50 000 inimese. Lisaks sellele on korraldatud Madonna-vastaseid missasid ja tänavapalvusi, teatab BBC News

Lauljat süüdistatakse usu solvamises põlevat risti ja okaskrooni kasutades ning pornograafia ja seksuaalsete hälvete propageerimises.

Kontserti reklaamivatele plakatitele on Varssavis joonistatud natside poolt okupeeritud Euroopa suurima põrandaaluse armee Armia Krajowa sümbolid.

Iga aasta 1. augustil kell 17.00 kõlavad Varssavis sireenid ning inimesed peatuvad 63 päeva kestnud ülestõusu 200 000 ohvri mälestuseks.

Konservatiivse opositsiooni parlamendiliige Stanisław Pięta on pöördunud Poola valitsuse poole, et see keelaks Madonna kontserdi Varssavi rahvusstaadionil.

Kontserdi organiseerijad nõustusid linnaametnike ettepanekuga näidata enne kontserti staadionil lühikest filmi ülestõusu kohta.