Tedre ja Mooni tänava ristmiskohas kurdab kohalik elanik Aleksandr (nimi muudetud), et ei jõua enam auto remondi eest maksta, kirjutab vene Delfi.

Otse ajakirjaniku silme all sõidab parempoolsel rajal üks auto sügavasse auku sisse. "Kohe näha, et juht pole siitkandi mees," ütleb Aleksandr.

"Ja kujutage ette, kui on vihma sadanud - kõik augud on vett täis ning autod sukelduvad neisse täie hooga sisse," ütleb Aleksandr, kelle naabritele tulid hiljuti külla tuttavad Peterburist ning lõhkusid oma auto vedrustuse. "Nüüd juba kolm päeva parandan autot".

Siin-seal on aukudes näha ka kruusatäidet. "Elanikud ise toovad ja täidavad auke," räägib Aleksandr, kelle sõnul on selline vaatepilt nii Tedre kui ka näiteks Keemia tänaval juba eelmise aasta septembrist. "Siis paigaldati küll märk selle kohta, et tee on ebatasane".

"Kui kaua selline häbematus jätkub?" küsib Aleksandri abikaasa Nadežda. "Või asume me linna jaoks keskusest liiga kaugel?"

Aleksandri sõnul ei andnud tulemust pöördumine Kristiine linnaosa valitsuse poole, nüüd kaalutakse, kas pöörduda abilinnapea Kalle Klandorfi poole. "Ametnike jaoks pole ilmselt meie probleem eriti oluline," leiab Aleksandr.

Kristiine linnaosa vanema asetäitja Jannu Kuusik möönab, et teel on tõesti augud. "Selliste küsimustega tegeleb tegelikult kommunaalamet, linna eelarves pole sellist ridagi. Aga me anname kommunaalametile aukudest teada".

Kuusik avaldas siiski lootust, et õige pea algab remont ka Terde tänaval. "Tean, et eile ja üleeile lapiti Männikul teid, varsti jõutakse ka siia. Hoiame Tedre tänaval silma peal".