millised mured?
24.07.2012 11:10
Eestis on üks igavene jama ja jauramine sellega, mida keegi seljas, jalas või peas kannab. Kui oled aastaid elanud-õppinud ka teistes riikides, saad aru, et see on pseudoprobleem. USAs võib õppejõud tulla loengusse lillelistes Hawaiipükstes, aga tal on rabavad teadmised, ta ei tule pükse näitama. Inimesed, saage ometi üle riietekultusest ja olgem ka tolerantsemad!

Tangara
24.07.2012 11:04
Kas autor on mingi naistevihkajast homo või hoopiski islamiradikaal, kes tahab, et naised üleni burkades käiksid ja et nende kehakontuure üldse näha poleks? See on ikkagi iga naise enda otsustada, mida ta endale selga või jalga paneb. Kui inimene tunneb end retuusides mugavalt, siis las olla. Ega inimene end teiste jaoks riidesse ei pane, vaid ikka enda jaoks, et hea ja mugav olla oleks.

Mina
24.07.2012 11:36
Igaüks peaks selga panema selle, milles ta end ise hästi tunneb ja milles ta endale meeldib. Maitsed on erinevad: Ühele ei meeldi retuusid, teisele miniseelikud, kolmas iriseb kui rinnahoidja pael pluusi kaelusest paistab!

Ükskõik, mis seljas ka poleks, võib kindel olla, et tänaval kohtab ikka kedagi, kes mõtleb, et see talle küll ei meeldi! Tuleks lihtsalt vähem muretseda selliste mõttetute arvamuste pärast, nagu antud artikli autoril ja peaasi, et endale meeldib.:)

Twitter

Küllike Rooväli ‏@kyllikeroovali
Nüüd on asi selge, Hesburgerit valvab ju USS Security... http://www.kgrupp.ee/kliendid-ja-partnerid/

Eesti Ekspress ‏@eestiekspress
Eriasjade prokurör Väling ootab Zürichist vastust,mille sisust võib sõltuda Edgar Savisaare,aga ka Keskerakonna tulevik http://www.ekspress.ee/news/paevauudised/eestiuudised/homses-ekspressis-linnapea-savisaare-duell-prokuror-valinguga.d?id=64726746

graafik ‏@graafik
@andreaskaju @oHpuu @kallemets Eestis on ülilihtne keskmisest lollimal ja ja silmapaistmatul inimesel end erakonna nimekirjas riigikokku saada.

andreaskaju ‏@andreaskaju
@graafik @ohpuu @kallemets Avatud nimekirjad soosivad näitlejaid, avaliku elu tegelasi. Nende hulgas edulugusid vähe.

Kurt Walter ‏@KurtValter
Tsentristliku maailmavaate toetamiseks hakkab Edgar kindlasti veel ka maalima. Kes soovib Tallinnaga äri teha, pangu rahakott valmis.

Olav Osolin ‏@osokas
Mis kuradi pärast on Tartu Ülikoolile vaja korvpallimeeskonda, mis koosneb profisportlastest? Või osalevad nood mõnes teaduslikus uuringus?

Liisa Past ‏@LiisaPast
Pirita tee, 50 minutit, tehtud! Ootan huviga kesklinna läbimist.

Kaupo Meiel ‏@kaupomeiel
"Väheväärtusliku metsa kasvatamise teises osas räägib metsaomanik Vello Mets, kuidas jõuda raieküpse metsani." (Metsaseltsi pressiteatest)

Anvar Samost ‏@anvarsamost
Juba Viktor Suvorov kirjeldas "Akvaariumis", kuidas GRU kasutas raamatu kirjastusõiguste ostmist välismaal tasu maksmiseks.

Küllike Rooväli ‏@kyllikeroovali
Ja hommikune bussiraja-üllatus on...?